Referentie

Verandermanagement, Interim manager

“Ruim 1,5 jaar met Monique mogen samenwerken binnen WSP en het project werkontwikkeltrajecten. Monique heeft als a.i. manager haar team dusdanig in beweging gekregen dat de dienstverlening en de samenwerking met partners is verbetert (o.a. door implementatie methodisch werken en sturing aan te brengen). Monique gaat uit van de kracht van het team en de professional. Zij weet medewerkers echt in haar kracht te zetten door haar coachende stijl van leiding geven en daarmee de doelstellingen van het team te realiseren. Bedankt voor je gedrevenheid, inspiratie, samenwerking en gezelligheid. Graag tot ziens!”

Ronald Verwoerd,Projectmanager Versterken Leren en Ontwikkelen bij Werkgeversservicepunt Den Haag

Referentie

Verandermanagement, Interim manager

“Wat wij vanuit ons oogpunt hebben gezien is een leidinggevende die resultaten behaald, die dat heeft bereikt door een angstcultuur om te buigen naar een cultuur waarin medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn om iets extra’s te geven aan de organisatie. Zij stimuleert onze eigen creativiteit en zet die in om de afdeling te vernieuwen en verbeteren. Wij zien iemand die het beleid van het MT verdedigt en handhaaft en daarbij ook een balans heeft gevonden met de realiteit van de kandidaat en werkbegeleider.. Monique toont verbondenheid en betrokkenheid met haar medewerkers en de kandidaten.” (ruim 1,5 jaar Interim Manager Brugplekken & Beschut Werk, Gemeente Den Haag)

Werkbegeleiders team Brugplekken & Beschut Werk, WSP Gemeente Den Haag

Referentie

Programmamanager

“Monique heb ik leren kennen als een gedreven vrouw die recht op haar doel af gaat zonder haar omgeving uit het oog te verliezen. Zij heeft van mij een opdracht uitgevoerd om een afdeling door te ontwikkeling. Dit heeft zij zeer goed gedaan. Haar ontwikkelplan en de wijze hoe zij de afdeling hierin heeft laten participeren en eigenaar heeft gemaakt is goed. De afdeling heeft hierdoor de gewenste ontwikkeling doorgemaakt en staat klaar voor de toekomst.”

Thon Trugg, Manager Werkgeverservicepunt Gemeente Den Haag

Referentie

Procesmanager

“Monique is een enthousiaste en gedreven collega met een sterk analytisch vermogen en veel kennis en ervaring op (o.a.) het gebied van processen. Met veel passie weet zij haar kennis over te brengen op anderen en kan zij ingewikkelde theoriën/strategiën op eenvoudige wijze vertalen naar de werkvloer. Door te sparren en te brainstormen kwamen we samen tot betere en efficiëntere werkrprocessen.”

Noortje van Kerkhof, destijds Product Consultant Tempo Team Group