Caballo Consultancy

Mijn naam is Monique Wassenburg. Mijn passie ligt in het mensen zelf laten ontdekken wat voor hun werkt en wat goed voor hun is. Bewustwording stimuleren van denkpatronen, houding en gedrag. Ik combineer dit het liefst met mijn liefde voor paarden.

Ik heb jarenlange ervaring als organisatieadviseur, coach en trainer, zowel intern als extern. Ik begeleid veel verandertrajecten op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau binnen de gemeentelijke overheid (Sociaal Domein) en de commerciele dienstverlening. In veel opdrachten maak ik onderdeel uit van projecten, als lid of als projectleider of programmamanager. Daarbij breng ik verbinding tussen de verschillende afdelingen en echelons.

Om veranderingen daadwerkelijk tot stand te brengen, zet ik mijn coachingsvaardigheden in en ontwikkel trainingen op maat.

Visionair, inspirerend, coachend, delegerend, motiverend/stimulerend, tactisch sturend en het nemen van verantwoordelijkheid zijn waarden die mijn manier van werken omschrijven.

Voor gedetailleerde informatie over mijn werkervaring, klik hier.

Lid van Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Aangesloten bij het KwaliteitsRegister Equine Assisted Coaches (KREAC)

Algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Contact

8 + 0 = ?