Afscheid Gemeente Den Haag (voorlopig)

Op 18 december 2019 nam het Werkgeversservicepunt Den Haag afscheid van zichzelf met een gezellige medewerkersbijeenkomst.. Met ingang van 1 januari 2020 vormt het WSP samen met de Haeghe Groep de nieuwe organisatie Den Haag Werkt.

Tijdens deze bijeenkomst werd ook ik met bloemen verrast. Eind december stoppen (voorlopig) mijn werkzaamheden voor de gemeente Den Haag. In de afgelopen jaren heb ik vele mooie en diverse opdrachten voor Den Haag mogen vervullen, waaronder manager Brugplekken en Beschut Werk, Programmamanager Bureau Zelfstandigen, Programmamanager Verbeterplan Opdrachtgeverschap SZW en de laatste opdracht: Interimmanager Servicepunten Arbeid.

Steeds opnieuw een deel van de organisatie begeleiden naar andere werkwijzen, verbinden van interne en externe partners rondom de klant (burger), het implementeren en borgen van de aangepaste werkwijzen en natuurlijk het bijbehorende resultaat bereiken: zowel in medewerkers die (weer) voldoening halen uit hun werk als de burger die goed en passend geholpen wordt door een organisatie(-onderdeel) die weet waar zij voor staat.

Iedereen ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking, de lach en de traan, alle dingen die we samen bereikt hebben en die ik voor jullie heb mogen doen. Het was geweldig!

Veel succes en plezier met Den Haag Werkt en hopelijk tot snel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *